Masaj erotic

Masaj erotic Timisoara | MASAJ EROTIC TIMISOARA

    „TOTUL   INCEPE DE LA GANDIRE”

Pentru multi dintre noi este adevarat ca ne place sa fim atinsi si sa atingem.Cu toate ca ne place sa fim masati, din cauza timpului sau a inhibitiilor si a fricii de intimitate, arareori ne oferim permisiunea sa ne relaxam cu ajutorul unui masaj erotic. Totusi cred ca cea mai la indemana scuza este lipsa de timp. Ori muncim peste program, sau stam pe net, sau preferam sa ne uitam la un meci cu echipa noastra preferata sau orice alta scuza ni se pare valabila.

Pentru a ne darui bucurii, e nevoie de foarte putin, de o atmosfera senzuala, de o aroma diafana a uleiurilor mirositoare si de dorinta de a oferi un masaj. Poate fi vorba de a darui un masaj de relaxare sau un masaj erotic.De multe ori o atingere fina si gingasa va poate feri de stress, va poate imbunatati dispozitia si va poate da impuls de vitalitate si sanatate.

Masajul erotic poate fi  definit in mai multe feluri:

MASAJUL EROTIC este arta atingerii.
MASAJUL EROTIC este arta de simtii.
MASAJUL EROTIC este arta de dansa pe ritmuri noi.
MASAJUL EROTIC este de comunica nonverbal.Este limbajul corpului.
MASAJUL EROTIC  este arta de a descoperii senzatii noi la fiecare atingere erotica.
Masajului erotic permite ca erotismul ,senzualitatea  oferite de miscarile erotice sa se raspandeasca in tot corpul.

RECOMANDABIL INAINTE DE MASAJUL EROTIC:

Uita de tot ce se afla in afara camerei si concentreaza-te doar pe voi doi!

Relaxeaza-te si intra in atmosfera!
Adu-ti aminte ca masajul erotic se refera nu doar la erotism ci si la cunoasterea reciproca. Oferiti-va un masaj pe tot corpul, nu doar pe anumite zone!

Unul din punctele esentiale ale masajului erotic:

Eu recomand a se mentine tot timpul  contactul cu pielea partenerului. Atunci cand iei ulei in palme, vei face  in asa fel incat sa continui sa il atingi cu o parte a corpului tau. Odata pierdut contactul pielii voastre, persoana care primeste masajul simte o senzatie de racoare si se deconecteaza de la relaxarea specifica masajului erotic.

S-ar putea sa iti placa si: ▪ Masaj Tantric Timisoara

Erotic,erotism,senzualitate cuvinte cu aceeasi semnificatie.
In Dictionarul Limbii Romane gasim definitia erotismului ca fiind:”caracter erotic, exacerbarea sentimentului erotic,senzualism, senzualitate”.Chiar mai mult erotismul este o ATITUDINE.Putem deduce ca erotismul este o virtute pe care o femeie le are.

Cuvantul erotic se trage de la „EROS” zeul iubirii la grecii.

Dar ce este cu adevarat erotismul? Sa vedem si alte definitii.Pentru Anais Nin scriitoare americanca cu origine franceza, „Erotismul este una din bazele cunoaşterii de sine,la fel de indispensabilă ca poezia”.

Apoi Bobby Paunescu regizor, producator, scenarist si om de afaceri roman afirma ca: „Eu cred că toate filmele au o componentă erotică. Atât timp cât avem de-a face cu viaţă, avem de-a face şi cu erotism” Cu alte cuvinte viata noastra are si o latura erotica.La unele persoane acesta latura este mai evidenta si mai placuta.Este bine sa fim noi insine si sa ne bucuram de ceea ce avem mai frumos in noi.