Phone Number

0724-474501

Email

info@masaje-timisoara.ro

Program de funcționare

Mon - Fri : 8AM - 10PM

Masajul prostatic este o modalitate de a curata lichidele din capilarele  prostatice. Aceasta terapie ofera beneficii pentru sanatatea barbatului. Medicul urolog foloseste acest tip de masaj pentru a pune un diagnostic atunci cand este cazul de o inflamatie prostatica, prostatita sau alte afectiuni urologice. Analizele medicale specifice pentru prostata sunt folosite impreuna cu masajul prostatic pentru a usura diagnosticarea unui pacient ca fiind sanatos sau suspect de o afectiune prostatica.
Prostata este o glanda mica de marimea unei nuci, situata intre baza penisului si rectum. Functia sa principala este de a produce lichidul seminal  si de a ajuta sperma sa supravietuiasca si sa calatoreasca prin canale pana la intalnirea cu ovulul viabil.
Riscurile automasajului. Unii barbatii aleg sa isi faca singuri masaj din motive medicale sau pentru placere sexuala. Exista sansa sa se raneasca din considerentul ca este facut prin miscari dure si din neatentie. Daca aveti nevoie de un masaj de prostata,  din motive medicale, cel mai bine este sa apelati la un specialist, maseuza este persoana in masura sa va ofere un masaj bine facut.

Articole recomandate