Masaj tantric, Tantra massage,Massage tantrique, Tantra massage, Massaggio tantrico

„Adevaratul succes inseamna luxul de a avea timpul sa faci ceea ce doresti” Leontyne Price

Masaj tantric timisoara | Masaj erotic timisoara

Masajul tantric pentru El

          Masajul, ca si arta, te invita sa pasesti intr-o stare de profunda de liniste, in timp ce esti fin atins,  usor si cu atentie ghidat.
Inainte de toate, as dori as dori sa ma concentrez asupra energiilor in masajul tantric. Se lucreaza cu energiile yin si yang. In timp ce una este relaxata, cealalta este stimulata. Mai exact, in masajul tantric energia yin este stare de relaxare, iar energia yang este activata.
Maseuza, care stie masajul tantric, combina cele doua stari de relaxare si stimulare, precum o simfonie.

       Masajul tantric este un masaj oriental. Cuvântul sanscrit pentru organul sexual masculin este Lingam si ar putea avea întelesul de “Bagheta de lumina”. În masajul tantric Lingam-ul este vazut cu respect si onorat este o “Bagheta de lumina” ,care concentreaza energia creativa si placerea.

Scopul masajului tantric este de a crea un mediu în care barbatul se poate relaxa si primi placere de la Lingamul lui. Partenera simte placerea de a facilita si a fi martora la transformarea barbatului într-unul mai blând. Masajul tantric este un procedeu excelent de a construi încredere si intimitate. Este adesea folosit pentru a-i ajuta pe barbati în a trece peste  problemele sexuale  si  traume.

     Orgasmul nu este scopul masajului Lingam, desi deseori este un efect secundar placut si bine-venit. Scopul este sa masezi Lingam-ul, inclusiv testiculele, perineul si punctul G barbatesc si sa dai barbatului o forma de placere cu care nu este obisnuit. Din acest punct de vedere, ambele persoane implicate, se relaxeaza prin masaj.

Barbatii, ar fi recomadabil, sa învete sa se RELAXEZE si sa PRIMEASCA.

Conceptia generala a barbatului este aceea ca el este in actiune si este orientata spre scopul final. Masajul  tantric sau masajul Lingam, permite barbatului sa-si descopere o parte mai blânda, receptiva si sa traiasca o placere unica.

Ca pregatire, se recomanda o baie sau un dus fierbinte. Nu te grabi si respira adânc. O respiratie constienta, relaxata te face sa uiti de probleme si te va pune în contact cu propriile trairi. Relaxeaza-ti stomacul si elibereaza tensiunea, pe care majoritatea o tinem acolo. Du-te la toaleta înainte ca masajul sa înceapa. Cele mai bune rezultate sunt obtinute atunci când vezica si intestinele sunt goale. Alunga-ti gândurile si intra în contact emotional cu partenera, prin îmbratisari si prin priviri, reusind sa atingeti într-o stare de relaxare si încredere.

      E nevoie de un spatiu linistit, cu muzica placuta, lumânari parfumate, perne sau orice obiect de care e nevoie pentru ca participantii sa se simta relaxati, iar efectele masajului tantric sa fie pe deplin dezvaluite.
Masajul tantric mai are si o latura spirituala. Momentele de eliberare sunt  stari de comuniune si de bucurie intre maseuza si barbat. Sunt stari de beatitudine care difera de la persoana la persoana si care sunt aproape imposibil de descris in cuvinte. Asa cum exista vorba inteleapta, ca o imagine face cat o mie de cuvinte, se poate spune ca ,,ATINGERILE TANTRICE FAC CAT O MIE DE CUVINTE”.

Restul e simtire.

Contact: 0724 474 501

S-ar putea sa te intereseze si: Masaj senzual Timisoara