Phone Number

0724-474501

Email

info@masaje-timisoara.ro

Program de funcționare

Mon - Fri : 8AM - 10PM

Masaj senzual Timisoara | MASAJ EROTIC TIMISOARA

Trei lucruri care sunt la alegerea ta:
Visurile tale, succesul tău şi destinul tău”

Senzualitatea este un cuvant al carui adevarat inteles, in zilele noastre  noi l-am uitat.

Senzualitatea  inseamna pur si simplu, a-ti constientiza toate simturile. Simturile le traim prin intermediul mentalului si avem tendinta sa ne bazam mai mult pe vaz. Ne formam judecatile, parerile si concluziile dupa modul in care vedem lucrurile, fara sa luam in calcul celelalte simturi: mirosul, auzul,atingerea, gustul.Explorand simtul tactil prin masajul senzual, vom descoperi si ne vom dezvolta placerile trupului, lasand mintea intr-un plan secund.In acest mod ne cunoastem mai profund corpul si nevoile noastre.

Masajul are efecte vindecatoare, calmante, reconfortante in general, dar poate evea si efect senzual. Acest tip de masaj senzual este o excelenta forma de comunicare non-verbala, intima intre un barbat si o femeie.

Ce este nevoie pentru un masaj senzual: lumanari parfumate, muzica relaxanta, ulei de masaj si nu in ultimul rand maseuza. Uleiul de masaj  are rol afrodisiac si senzual se incalzeste in palme pentru cateva secunde.

 

Indiferent de varsta,cu totii avem nevoie de atingerea semenilor nostri. Suntem fiinte sensibile,chiar daca de cele mai multe ori nu se vede sau ne ascundem.

Unii oameni considera masajul un lux si apeleaza la el doar in situatii de mare nevoie.Dar avand in vedere presiunile create de societatea moderna, terapiile prin masaj ar trebui sa devina parte integranta a vietii cotidiene.In plus terapia prin masaj este considerata o componenta valoroasa a medicinei preventive.

Masajul senzual se realizeaza prin atingeri usoare in zonele  erogene, mangaieri ce iti dau fiori si te fac sa plutesti.Masajul senzual al intregului corp include intr-o prima parte relaxarea continuata cu atingeri  senzuale care iti va extinde simturile la nivel fizic si spiritual. La masajul senzual maseuza isi foloseste palmele si corpul, lenjerie fina, uleiuri parfumate si tot ce inseamna senzualitate si feminitate.

Prin atingerile masajului senzual oferite la diferite intensitati pe intreaga suprafata a corpului ne ajuta sa dobandim un bun control asupra potentialului creator.

Circulatia libera si viguroasa a energiei sexuale prin tot corpul va ave ca rezultat cresterea vitalitatii, a fortei fizice dar si obtinerea unui echilibru emotional si mental.

Masajul senzual este un masaj incantator care intotdeauna se termina cu un orgasm puternic si foarte placut, dar si cu o stare de relaxare. Scopul acestui masaj senzual este de a atinge si a mentine cel mai inalt nivel de excitare cat mai mult posibil inainte de a lasa lucrurile sa mearga in ordinea lor fireasca.
Alege sa primesti un masaj senzual prin intermediul mainilor noastre senzuale  si te vei simti ca in rai !


E adevarat ca iti place sa fii atins? Cred ca cu totii adoram sa primim atingeri in timpul unui masaj.
Cum ar fi sa te rasfeti cu un masaj senzual si erotic? Senzualitatea este un cuvant al carui inteles il uitam destul de des.Senzualitatea inseamna a fi constient de toate simturile native pe care le ai.In timpul masajului senzual, cu ajutorul simtului tactil ne cunoastem mai bine corpul.

RECOMANDABIL INAINTE DE MASAJUL SENZUAL:

Uita de tot ce se afla in afara camerei si concentreaza-te doar pe voi doi!
Relaxeaza-te si intra in atmosfera!
Adu-ti aminte ca masajul SENZUAL se refera nu doar la erotism ci si la cunoasterea reciproca. Oferiti-va un masaj pe tot corpul, nu doar pe anumite zone!

Unul din punctele esentiale ale masajului senzual:

Eu recomand a se mentine tot timpul contactul cu pielea partenerului. Atunci cand iei ulei in palme, vei face in asa fel incat sa continui sa il atingi cu o parte a corpului tau. Odata pierdut contactul pielii voastre, persoana care primeste masajul simte o senzatie de racoare si se deconecteaza de la relaxarea specifica masajului senzual.

S-ar putea sa iti placa si: ▪ Masaj Tantric Timisoara

Articole recomandate