Phone Number

0724-474501

Email

info@masaje-timisoara.ro

Program de funcționare

Mon - Fri : 8AM - 10PM

„ACTIVEAZA PUTEREA TA INTERIOARA”

Totul a inceput in joaca cu ideea unui prieten.Hai sa vezi ceva deosebit. Masaj constient, masaj cu origini in Hawai.Am fost la o sedinta, am primit constienta fiind lomi lomi masaj, am simtit pe pielea mea efectele lui binefacatoare.Apoi am urmat un curs de specializare si uita-ma aici.Lomi lomi masaj chiar aici in Timisoara la un telefon distanta.
Multi dintre noi viseaza acum sa stea pe plaja la umbra unui palmier si sa se bucure de un lomi lomi masaj.In fata sa vezi oceanul si cerul albastru iar o maseuza cu o girlanda sa te atinga si sa te rasfete cu atingerile cele mai fine si placute din lume.Iar tu sa fii constient de acest masaj.

Masajul lomi lomi are calitati terapeutice, prin faptul ca corpul se autoregenereaza.As dori sa stiti ca nu vindec pe nimeni. Sunt aici cu voi pentru a te ajuta sa iti redescoperi puterea personala.
Cred ca numai e cazul sa mai stati la coada in aeroporturi ca sa ajungeti cu bine pe una din insulele arhipelagului Filipinez.Lomi lomi Masaj exista acum si in Timisoara.
Este bine ca inainte de a oferi cuiva un masaj sa practicati pe voi insiva miscarile de masaj.In acest mod veti dobandi o autocunoastere mai buna a sensibilitatii, veti stii astfel cum atingeti, ce presiune sa aplicati atunci cand masati.

S-ar putea sa te intereseze si : masajul testicular Timisoara

Articole recomandate