Phone Number

0724-474501

Email

info@masaje-timisoara.ro

Program de funcționare

Mon - Fri : 8AM - 10PM

Masaj cu miere | MASAJ EROTIC TIMISOARA

 Masaj cu miere – Salon masaje relaxare Timisoara

Vechii Tibetani ne-au oferit masajul cu miere. Actiunea acestui masaj se bazeaza pe interactiunea activa dintre pielea si principiile active din miere. Masajul cu miere creaza o piele mai fina, curata pielea prin efect de peeling,extrage produsii de metabolism. Terapeutii admit acest masaj ca fiind unul dintre cele mai eficiente masaje datorita efectelor vindecatoare. Masajul cu miere ar trebui sa se desfasoare cu un preparat special natural de miere florala.

Masajul cu miere ajută la corectarea organismului dumneavoastră în termen scurt iar  un efect pozitiv obținut pentru o lungă perioadă de timp, datorită caracteristicilor curative ale mierii, prin consolidarea si stimularea imunității organismului uman. Procedura de masaj in sine este îndreptată pentru a atinge efectul extern cosmetic și scăderea greutății pacientului. Specialiștii au dovedit cu  mult timp în urmă că masajul cu miere influențează pozitiv organismul uman prin stimularea rapidă a mușchilor, îmbunătățirea circulației sângelui și îmbunătățirea metabolismului în organismul uman.

Masajul cu miere îmbunătățește semnificativ tesuturile pielii si  muschii sunt aprovizionati cu cantitatea necesară de oxigen și diverși agenți nutritivi,  iar prin eliberarea din organismul uman a unor  produse de deșeuri și edem, solicită restabilirea alimentării cu sânge normal sub tesutul gras piele. Puteți vedea efectul de masaj miere de albine imediat dupa prima procedura, pielea ta va deveni netedă, elastică și chiar la atingere, culoarea pielii se va îmbunătăți, moliciunea pielii si celulita va dispărea, la fel de bine.

Masajul cu miere – rolul masajului cu miere
Masajul cu miere are scopul  de a ajuta corpul sa se fortifice si de a pierde in greutate. Oamenii de stiinta au observat in timpul unor studii de caz  realizate la Universitatea din Shanghai,  rezultate spectaculoase atat la persoane sanatoase cat si la persoanele cu probleme de sanatate.

Pentru persoanele care doresc sa incerce altceva din punct de vedere al curelor de slabire, este bine sa apelati si la masajul cu miere.Pentru a incepe acest masaj relxant si placut este nevoie sa avem la indemana miere de calitate superioara, poliflora sau monoflora ca de exemplu miere de salcam, de rapita.

Masajul cu miere – Cat si cum
Se poate folosi mierea in stare naturala sau se poate amesteca mierea cu cateva lingurite cu ulei esential de lamaie, portocala, levantica sau eucalipt. Pentru a obtine rezultate vizibile aveti nevoie de circa 10 sedinte de masaj, efectuate o data la doua zile. Trebuie sa stiti ca mierea poate fi aplicata doar pe zonele cu probleme sau pe tot corpul, iar masajul anticelulitic trebuie sa dureze intre un sfert de ora si circa 20 de minute.

Practicantii  spun ca , in cazul in care va propuneti sa slabiti in acest mod, trebuie sa va masati circa 60 de minute si pe spate si pe talpi.

 

Articole recomandate