Phone Number

0724-474501

Email

info@masaje-timisoara.ro

Program de funcționare

Mon - Fri : 8AM - 10PM

Masaj de relaxare Timisoara | MASAJ EROTIC TIMISOARA

“Raiul pe pământ este o alegere pe care trebuie să o faci, nu un loc pe care trebuie să-l găseşti.” W. Dyer

▪ Masaj de relaxare Timisoara

Pentru multi dintre noi este adevarat ca ne place sa fim atinsi si sa atingem.Cu toate ca ne place sa fim masati, din cauza timpului sau a inhibitiilor si a fricii de intimitate, arareori ne oferim permisiunea sa ne relaxam cu ajutorul unui masaj erotic. Totusi cred ca cea mai la indemana scuza este lipsa de timp. Ori muncim peste program, sau stam pe net, sau preferam sa ne uitam la un meci cu echipa noastra preferata sau orice alta scuza ni se pare valabila.
Pentru a ne darui bucurii, e nevoie de foarte putin, de o atmosfera senzuala, de o aroma diafana a uleiurilor mirositoare si de dorinta de a oferi un masaj. Poate fi vorba de a darui un masaj de relaxare sau un masaj erotic.De multe ori o atingere fina si gingasa va poate feri de stress, va poate imbunatati dispozitia si va poate da impuls de vitalitate si sanatate.

Masajul de relaxare este un masaj general al corpului, care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune. Un alt efect pozitiv este inbunatatirea circulatiei limfatice si sanguine. In general masajul de relaxare are un puternic efect antistress.

De asemenea masajul de relaxare poate realiza o eliminare mai rapida a toxinelor din corp.

Masajul de relaxare se face de regula cu uleiuri sau creme  care stimuleaza starea de bine.
Masajul de relaxare este cel mai bun mod de a te incarca dupa o zi incarcata.
Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor indiferent de varsta: nou-nascuti, sugari, copii, adolescenti si nu in ultimul rand la adulti.

Masajul de relaxare se poate combina cu alte tipuri de masaj cum ar fi masajul erotic, masajul terapeutic, masajul prostatic.

Masajul de relaxare  poate fi efectuat pe tot corpul, numindu-se masaj de relaxare total sau pe o anumita zona a corpului uman, sub denumirea de masaj de relaxare partial si are drep scop principal relaxarea generala si inlaturarea oboselii. Masajul de relaxare trebuie realizat cu manevre lente, de intensitate redusa. De asemenea, orice masaj de relaxare are efecte mai puternice daca este asociat cu elemente de meloterapie si aromoterapie.

Manevrele si tehnicile specifice folosite in masajul de relaxare au ca urmare accelerarea circulatiei sanguine la nivelul fiecarui segment sau organ.

Principalele efecte ale  masajului de relaxare:

» stare de vitalitate si energizare
» imbunatateste circulatia sanguina si limfatica
» ajuta la eliminarea toxinelor din organism
» relaxeaza musculatura
» elimina oboseala accentuata
» creste elasticitatea pielii, cu puternic efect antiageing
» mentine o buna stare de sanatate
» ajuta la regenerarea la nivel tisular

Masajul de relaxare este indicat a se face cel putin o data pe saptamana si are ca scop mentinerea organismului intr-o  functionalitate perfecta.

S-ar putea sa iti placa si: ▪ Masaj Prostatic Anal | Masaj de relaxare Timisoara

Articole recomandate