Masaj prostatic

Masaj prostatic Timisoara | MASAJ EROTIC TIMISOARA        massage-erotic


* Nou in Timisoara - Masajul prostatic

Masajul prostatei elibereaza o incarcatura considerabila de stres emotional si fizic. Insotita de stimularea penisului , masarea prostatei poate fi extrem de placuta si de vindecatoare pentru un barbat. Intrucat calea cea mai directa de a masa punctul sacral este prin anus , este necesara o anumita perioada de timp pentru pregatirea acestei proceduri. Nu orice barbat poate sa se supuna acestui ritual sexual, care aduce, in schimb o placere de o mare intensitate si multe beneficii fata de sanatate.

Prostata este glanda sexuala masculina care inconjoara primii centimetri ai uretrei (uretra prostatica), situata sub colul vezical, chiar in fata rectului. Prostata are forma unei castane si cantareste 15-20 grame.Prostata se integreaza intr-un adevarat sistem care produce sperma, cu calitatile necesare speciei pentru a se reproduce. Ea este de mare importanta pentru barbati. Prin secretiile ei “da gust” spermei. Iata o descriere plastica (sa mai si zambim azi!).

Masajul prostatic este o terapie care a fost des folosita in trecut si care incepe sa fie folosita din nou in unele centre, deoarece terapia medicamentoasa nu este intotdeauna incununata de succes.Orientalii, pentru care a face dragoste inseamna si a fi cu intelepciune pe pamant, se ocupa de prostata, ca si de alte parti ale corpului. Ei recomanda masajul prostatei. Prin introducerea unui deget in anus, intr-o maniera perfect protejata si netraumatizanta. Acest procedeu se repeta de 2-3 ori pe saptamana.Masajul are ca efect deblocarea canalelor prostatice si imbunatateste circulatia sanguina. Dupa cel putin 10 sedinte de masaj, se pot vedea rezultate in plan fizic.

La final vreau sa impartasesc un secret :” muschii sanatosi nu dor atunci cand ii masati”.

Cred ca va place si masajul tantic Timisoara