Phone Number

0724-474501

Email

info@masaje-timisoara.ro

Program de funcționare

Mon - Fri : 8AM - 10PM

Salon Masaj Erotic Timisoara

„Trei lucruri din viaţă care sunt irevocabile :
Timpul, vorbele spuse şi ocaziile”

Sa incepem cu inceputul.Masajul prostatei elibereaza o incarcatura considerabila de stres emotional si fizic. Insotita de stimularea penisului , masarea prostatei poate fi extrem de placuta si de vindecatoare pentru un barbat.
Prostata este glanda sexuala masculina care inconjoara primii centimetri ai uretrei (uretra prostatica), situata sub colul vezical, chiar in fata rectului. Prostata are forma unei castane si cantareste 15-20 grame.Prostata se integreaza intr-un adevarat sistem care produce sperma.Ea este de mare importanta pentru barbati.
Masajul prostatic este o terapie care a fost des folosita in trecut si care incepe sa fie folosita din nou , deoarece terapia medicamentoasa nu este intotdeauna incununata de succes.Orientalii au studiat PROSTATA in corelatie cu alte parti ale corpului. Ei recomanda masajul prostatei. Masajul prostatic se  repeta de 2-3 ori pe saptamana.Masajul are ca efect deblocarea canalelor prostatice si imbunatateste circulatia sanguina. Dupa cel putin 10 sedinte de masaj, se pot vedea rezultate in plan fizic.
La final vreau sa impartasesc un secret :” muschii sanatosi nu dor atunci cand ii masati”.

Salon Masaj Erotic Timisoara

Articole recomandate