Phone Number

0724-474501

Email

info@masaje-timisoara.ro

Program de funcționare

Mon - Fri : 8AM - 10PM

Adevaratul thai masaj este o incursiune in dorintele tale ascunse cu ajutorul masajului erotic. Lasa-te sedus si purtat intr-o atmosfera plina de senzualitate si erotism asa cum nu ai mai simtit niciodata. Afla ce putin efort te costa sa beneficiezi de o experienta excitanta si de o betie de simturi in compania unor experte in arta thai masajului.

Un thai masaj corect nu trebuie sa iti provoace nici o neplacere,nici o vanataie,nici o lacrima,ci numai bucurie,relaxare,confort si buna dispozitie. Cand esti intr-o stare mai proasta,cand ai avut o zi mai grea ,cand ai senzatia de oboseala, NU lasa grijile sa te doboare,rasfata-te cu un thai masaj si viata iti va surade,vei simti cu adevarat ca traiesti,ca esti un alt om.

Thai masaj isi are originile in orientul îndepărtat si se bazează pe tradiţii vechi de sute de ani, respectiv pe cunoaşterea punctelor fiziologice ale corpului.Veţi observa că în urma thai masajului vă veţi simţi mai proaspăt, mai activ şi mai echilibrat din punct de vedere fizic şi psihic.

S-ar putea sa te intereseze si: ▪ Masaj tantric Timisoara

Articole recomandate