Phone Number

0724-474501

Email

info@masaje-timisoara.ro

Program de funcționare

Mon - Fri : 8AM - 10PM

Intimitatea este cuvantul cheie pentru starea de bine.
Cuvantul  intimitate provine din cuvantul latin” intimus” care inseamna misterios, ascuns, secret, profund.
Dar in zilele noastre, ceea ce inseamna pentru o persoana apare sa oscileze intre o stare de apropiere si o stare de unitate cu toate lucrurile incluzand obiecte inanimate si plante. Intimitate poate fi considerata a lua o cina intr-un loc intim sau a avea relatii de natura intima cu cineva.
Asadar  Intimitatea este versatila, ea poate lua mai multe forme de la spiritual la social sau la sexual. Esential este elementul de conexiune cu “celalalt”.

PASIUNE SI EXCELENTA IN MASAJ EROTIC

Pentru inceput, trei cuvinte cheie despre masajul erotic:intimitate, senzualitate si atingeri ca de fulg.Intimitatea si atingerile fine sunt termeni bine cunoscuti dar uitam de adevaratul sens al senzualitatii.
Senzualitatea inseamna pur si simplu a “simti cu toate simturile”.
Masajul erotic este o celebrare a senzualitatii, este o experienta unica de daruire si receptare, de “calatorie in alta dimensiune”.
Masajul erotic este perceput ca o forma de terapie.

Masajul este un dans cu imaginatia dar si un dans al mainilor.

Unul dintre avantajele unice ale acestei forme de terapie consta in faptul ca masajul este la fel de placut pentru cel care il face cat si pentru cel care il primeste.

Te asteptam sa ne cunosti, pentru ca noi te ajutam sa te simti rasfatat cu o sedinta de masaj general, in Timisoara.
Gama de servicii cuprinde masajul de relaxare, body massage, masajul erotic, erotic body double, masaj tantric, masaj aromatic, masaj senzual, masaj antistres, thai massage, masaj prostatic anal, masaj tantric, MASAJ TESTICULAR si alte tipuri de masaj acum doar pentru tine, in Timisoara.

Pe langa relaxarea si starea de bine pe care ti-o ofera un masaj clasic, o sedinta de masaj erotic poate oferi relaxare deplina pentru muschii pelvisului si placere intensa! Iata de ce iti recomandam sa incepi sa ne cunosti mai bine, sa cunosti serviciile noastre…

Pentru experiente unice… sunati cu incredere la acest numar de telefon: 0724474501

Masaj tantric | Masaj Prostatic | Masaj senzual | Masaj Thai | Masaj Erotic Timisoara

Articole recomandate